Kokos

kr 89,00

Mange av dagens Shampo-alternativ tørker ut hår og hodebunn. Old-Fashioned SHAMPOO Bar er et naturlig alternativ laget med naturens egne oljer.

1 stk. à 90g

Ingredienser: Saponified Olivenolje, Kokosnøttolje, Ricinus communis (Oljeplante), Solsikkeolje, økologisk palmekjerneolje.

Duft: en anelse roseolje.

Old-fashioned Shampo Bar inneholder kun naturlig oljer. De er produsert på samme måte som er er benyttet til å lage Shampo bars i århundrer. Oljens beskyttende egenskaper beholdes samtidig som smuss lett skylles ut av håret med Shampo skum og vann.

Gammel håndverksteknikk: Etter koking helles massen i former og tørkes. Deretter skapes hvert unike stykke ved at de kuttes til riktig størrelse, for hånd. Miljøvennlig Innpakning er 100% resirkulert papir Ingen konserveringsmidler eller animalske stoffer.

Biologisk nedbrytbar: Ingen plastflaske som forsøpler.

Varighet og bruk: Shampostykket inneholder like mye ”shampo” som en vanlig shampo flaske, bare uten vann. Den skummer lett og rengjør og pleier håret naturlig, uten å tørke ut hårets egen olje. Den inneholder ingen tilsetninger som kan skade, verken for menneskekroppen eller naturen.

Tips: Old-Fashioned Shampo Bar kan med fordel benyttes til barbering, eller bli med i bagasjen på reiser, da den tar liten plass, og inneholder ikke vann.

Print Friendly, PDF & Email
Vekt 108 g