Hold deg frisk på naturlig vis

kr 298,00

Dette er en bok om hvorfor vi blir syke, og hvordan vi kan hjelpe kroppen til å helbrede seg selv – på naturlig vis og uten medisiner.

Kroppen din er laget slik at den helbreder seg selv. Hvis du får et kutt i fingeren – vil såret gro automatisk om du ikke får skitt i såret. Brekker du armen, skaper kroppen ny brusk og armen heles om du holder den i ro. Hvis du treffer tommelen med en hammer, vil det gjøre vondt med det samme, men etter hvert går smerten over og tommelen blir fin igjen, med mindre du fortsetter å slå tommelen med hammeren – dag etter dag!

Poenget er at kroppen vil helbrede seg selv med mindre du fortsetter å skade den!

De færreste av oss er klar over at vi “skader” kroppen vår hver dag ved måten vi lever på og hva vi spiser. Vi tenker for lite på hva vi putter i munnen. Slik var det også med meg. Våre vaner styrer oss.

Legene har dessverre bare lært å behandle symptomer i stedet for å gå til den grunnleggende årsaken. De medisiner som du blir behandlet med, kanskje gjennom flere år, har alle bivirkninger, forsurer det indre miljø og kan føre til nye helseplager. Du finner ikke ordet helbrede i noen medisinsk lærebok, bare order behandle… Med legemidler kan du føle deg midlertidig bedre, mens sykdommen faktisk får tid til å utvikle seg til det verre! Medisin kan ikke helbrede deg! Spør legen din eller ring Helsedepartementet og spør, det har forfatteren gjort.

Tomt på lager

Kategori:
Print Friendly, PDF & Email
Vekt 392 g
Dimensjoner 21 × 15 × 1.2 cm

Om forfatteren

Oddvar Forsberg  ble alvorlig syk og var for ca 16 år siden døden nær. Han ble innlagt  på sykehus for bl.a. åpen hjerteoperasjon med bypass.
 Da han fikk vite at han etter en eventuell operasjon måtte bruke medisin resten av sitt liv, sa han nei takk til operasjon og medisinsk behandling
– og reiste hjem for å prøve naturlige midler. Legene advarte ham og sa at han neppe ville kunne overleve.Han juicefastet først i 5 uker og benyttet kun naturlige urter for rensing av kroppens organer, tarmer og blod. Han la også om sitt kosthold for å gjenvinne sin helse. Etter 2 års egeninnsats, uten medisiner, kunne hans fastlege (som hele tiden var informert) erklært mannen fullstendig frisk. Han mente det var et mirakel. Oddvar Forsberg begynte fra første dag i behandlingen å  studere kosthold, urter, og orthomolekulær medisin, og er idag vitalist (kosthold), herbalist (urtelege), helseforsker, foredragsholder og forfatter. Han er nå 81 år gammel og er fortsatt frisk.
Print Friendly, PDF & Email