Bokhvete

kr 67,00

Spiret Raw Frø og Korn er glutenfrie, økologiske korn og frø som har gjennomgått en skånsom spire- og tørkeprosess ved temperatur under 42°C. Optimal tid, temperatur og fuktighet er viktig for en vellykket prosess. Spiring øker opptak av næringsstoffene i betydelig grad, særlig mineraler og B vitamin. Spiringen stoppes når næringen i produktet er på topp. Det spirede kornet og frøet tørkes ved en teknisk moderne og skånsom prosess, som bevarer alle næringsstoffene og enzymene, som er så viktige for fordøyelsesprosessen. Derfor er Spiret Raw Frø og Korn svært energirik og livgivende mat som kan bety mye for magen og helsen! Bokhvete er crispy og har en nøytral og smak.

Pose á 250g

Spiret Raw Frø og Korn er glutenfrie, økologiske korn og frø som har gjennomgått en skånsom spire- og tørkeprosess ved temperatur under 42°C. Optimal tid, temperatur og fuktighet er viktig for en vellykket prosess. Spiring øker opptak av næringsstoffene i betydelig grad, særlig mineraler og B vitamin. Spiringen stoppes når næringen i produktet er på topp. Det spirede kornet og frøet tørkes ved en teknisk moderne og skånsom prosess, som bevarer alle næringsstoffene og enzymene, som er så viktige for fordøyelsesprosessen. Derfor er Spiret Raw Frø og Korn svært energirik og livgivende mat som kan bety mye for magen og helsen! Bokhvete er crispy og har en nøytral og smak.

Hvorfor er spiret bedre?

Lettfordøyelig

Ved spiring dannes enzymene som er nødvendig for fordøyelsen. I tillegg omgjøres stivelse til enkle, lettfordøyeleige sukkerarter som gir kroppen en jevn tilførsel av energi.

Gir bedre smak

Spiringen forbedrer smaken og tar bort det bitre.

Økt næringsopptak

Spiring bryter ned antinæringsstoffer, blant annet fytinsyre, og øker biotilgjengeligheten av vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer. Dette resulterer i et høyt næringsopptak.

Økt næringsinnhold

Spiring øker innholdet av de naturlige næringsstoffer. Mange av næringsstoffene øker 10-20 ganger i forhold til uspiret frø og korn.

Print Friendly, PDF & Email
Vekt 290 g