NatureGreens AS, er en norsk familiebedrift. Historien begynte egentlig med oldemor Emma Marie (1877-1948), som frem til 1928 drev landhandel i Sarpsborg. Butikken var fylt med rene, naturlige produkter som bøndene i distriktet kom med hver eneste uke. Hun drev «fair trade» virksomhet lenge før uttrykket var oppfunnet. Bøndene skulle ha skikkelig oppgjør og kundene god behandling. Barna som var med, fikk sine tildelte smaksprøver av de mange søte fristelser i butikken. Hennes arbeidsinnsats og omsorg for andre var legendarisk, og de fattige i byen ble ikke glemt.

Vi driver ikke landhandel idag – den tid er forbi, men vi i NatureGreens fortsetter i samme spor som oldemor Emma. Vi bryr oss om folk og deres helse, derfor er vi sterkt engasjert i sunne, næringsrike og 100% naturlige produkter – som virkelig gjør en forskjell. Naturlige, livgivende produkter som gir ø!kt energi og livskraft!

La oss kort nevne:

ChiaX®, de samme originale chiafrø, som var et hovednæringsmiddel for Aztec og Maya- sivilasasjonen, og som har et så høyt næringsinnhold at forskere over hele verden kaller det «verdens sunneste mat». Ikke alle er klar over at det finnes over 200 sorter chiafrø. Kun èn av de bærer navnet ChiaX®. De er av orginal avstamming, og dyrkes – uten sprøyting og kjemikalier (økologisk), på utvalgte små farmer i høytliggende områder hvor det er særlig gunstig klimaforhold og svært næringsrik jord. Dette gir ChiaX® frøene en spesiell høy kvalitet, med 34% olje og hvor hele 64% er Omega-3! En næringsmessig kraftkilde!

Spiret Raw er Raw Supermat, er en hel serie av fantastisk næringsrike mat- og snacks produkter. Spiret og tørket korn, frø, og mel, hvor næringsstoffene er mangedoblet i forhold til vanlig korn og frø-produkter! Produktene kan anvendes i frokostblanding, blandes i annen mat, spises som snacks og til baking. Livgivende og helsebringende!

Magnesium olje som sprayes på huden, og når inn til cellene i løpet av 30 minutter. Gir økt pH-nivå og magnesium til muskler og over 300 forskjellige funksjoner i kroppen. Et særdeles viktig helseprodukt, siden man regner med at over 90% av oss mangler magnesium!

Raw, extra virgin oljer, forsiktig kaldpresset ved bruk av gamle håndtverksteknikker, for å bevare oljens spesielt gode næringsmessige fordeler. Proteinrik Hempolje som også inneholder D-vitamin, næringsrik Gresskarfrø olje, kulinarisk Valnøttolje, ChiaX-olje – rik på Omgega-3 og antioksidanter og en utsøkt Olivenolje fra viltvoksende oliventrær!

Det finnes mer, og vi utvider stadig vårt sortiment!

NatureGreens
PB 735
1509 Moss

Post@NatureGreens.no