Panna Cotta med ChufaX og bringebærsaus

Panna Cotta er en italiensk dessert basert på fløte og vanilje. Den er enkel å tilberede og smaker veldig godt. Serveres gjerne med en frisk bærsaus. Kan godt tilberedes dagen i forveien. Denne oppskriften er gluten- og laktosefri.

Ca. 4 porsjoner

Ingredienser

Tilberedning: 

Legg gelatinplatene i kaldt vann i 5 min. Klem av vannet når platene skal brukes.

Kok opp laktosefri fløte, ChufaX mel og vanilje mens du rører forsiktig. Ta av platen og rør inn honning og gelatin. Hell i former eller glass, og avkjøl noen timer før servering slik at det rekker å stivne.

Hakk opp de bløtlagte ChufaX Tigernøtter og pynt desserten. Serveres med en frisk bærsaus.

Bærsaus:

  • 200g frosne bær (for eksempel bringebær)
  • 2 ss. honning
  • 1 ts. sitronsaft

Ha alt sammen i en blender og kjør til sausen blir jevn og fin.

Print Friendly, PDF & Email