Hot Burrito med Ostekrem

Voksne som barn, alle liker burrito. Mulighetene for fyll er uendelige, du trenger bare prøve deg frem – vi har kommet med vårt forslag.

Ingredienser

ChufaX Ostekrem

  • 150g bløtlagte ChufaX Tigernøtter (bløtlegges i ca. 48 timer før bruk) – finhakkes.
  • 1/4 ts. Himalayasalt.
  • 200g Cottage Cheese.
  • 150g Philadelphia original.
  • 1 ss. RAW valnøttolje (eventuelt olivenolje).
  • 2 fedd hvitløk, presset eller finhakket.
  • 4-6 friske basilikum blader, hakket.

Rør alle ingrediensene sammen til en myk og jevn blanding.

Kylling og spinat-/Moringa fyll:

  • 2 kyllingfileter.
  • Salt og pepper.
  • 1 løk, hakkes.
  • 3 hvitløksfedd.
  • 2/3 chili (etter smak).
  • 1 cm av fingertykk ingefær.
  • 450g frossen spinat.
  • 2 ss. Moringapulver.
  • 2 ss. ChiaX.
  • Litt presset lime.
  • 1 pakke Soft Tortilla.
  • Cherry tomater.
  • Frisk basilikum.

Fremgangsmåte

  1. Skjær kyllingfileten i små biter, krydre og gjennomstek. Sett til side.
  2. Finhakk løk, hvitløk, chili og ingefær og fres lett til løken er gyllen.
  3. Tilsett spinaten, og rør til blandingen er gjennomvarm. Ta av platen og bland inn Moringa og ChiaX. Smak til med lime.
  4. Smør ostekremen på tortillalefsene, legg så et lag med spinatblandingen, og til slutt kylling.
  5. Rull sammen, skjær i to eller flere biter, og fest med en tannpirker. Pynt med cherrytomater og frisk basilikum.

Tips! Osteblandingen er også kjempegod på toast, kjeks eller knekkebrød.

Print Friendly, PDF & Email