Kremet Kyllingsaus

Denne oppskriften er glutenfri, sukkerfri og laktosefri.

Ingredienser (4 pers.)

  • 2 løk
  • 2 hvitløksfedd (evt. +2 for kraftigere smak)
  • 4 cm fingertykk ingefær
  • 4 kyllingfileter  / 1 ferdigstekt kylling, renset
  • 6 dl fløte
  • ½ ts salt
  • 1 ts Balsamico eddik
  • 2 ss Rørsukker
  • 4 egg
  • Ca. 200/250 g Pasta Vegetale (bønnepastaen er mettende)

Fremgangsmåte

  • Stek kyllingfilet og del i biter (evt. Bruk alt kjøttet på e helstekt kylling og skjær i biter)
  • Finhakk løk, hvitløk og ingefær og fres gyllent.  Ha i kjøtt og fløte rør litt og ha i salt, sukker og Balsamico eddik.  Pisk sammen eggene og rør inn til slutt. 
  • Kok opp vann, hell i Pasta Vegetale og kok.  Sjekk etter ca. 4, 5 min. Om den trenger lenger koketid.
  • Pynt med Spinat babyleaf og cherry tomater eller salat en har.
Print Friendly